Rendelésre

Biogance Long Coat sampon hosszú szőrre 250ml

Akciós! Újdonság!
1. A termék neve Long Coat sampon 2. Termékforma Sampon 3. A termék összetétele (hatóanyagnál mennyiség is) Víz, természetes eredetű termékalap, esti kankalin* és jojoba* olaj, inulin, B5 provitamin, parfüm, tartósítószerek *Biogazdaságból származó összetevő…
4 500 Ft 3 990 Ft
[10.03EUR] / db

1. A termék neve Long Coat sampon

2. Termékforma Sampon

3. A termék összetétele (hatóanyagnál mennyiség is) Víz, természetes eredetű termékalap, esti kankalin* és jojoba* olaj, inulin, B5 provitamin, parfüm, tartósítószerek *Biogazdaságból származó összetevő

4. Célállatfajok Kutya, macska

5. A termék felhasználási területének rövid leírása, felhasználási javaslat, javallatok Sampon hosszú szőrű kutyák és macskák számára, mely 98%-ban természetes és szerves összetevőket tartalmaz. Parabén mentes, pH semleges. A Long Coat sampon speciálisan hosszú szőrű kutyák és macskák számára kifejlesztett sampon, jojoba olajjal, esti kankalin olajjal és inulinnal. Segíti a problémás szőrzet táplálását és kezelhetőségét. Finoman tisztítja, táplálja és kezelhetővé teszi a hosszú szőrzetet. Eredmény: fényes, selymes és könnyen kezelhető szőrzet.

6. Adagolás és az alkalmazás módja Nedves szőrzetre vigye fel, majd gyengéden masszírozza be, aztán öblítse le. Ismételje meg a használatát és hagyja két percig hatni, végül alaposan öblítse le. A sampont használhatja 1:3 arányban vízzel hígítva, vagy hígítás nélkül is.

7. Ellenjavallatok Nincsenek

8. Mellékhatások Nincsenek

9. Figyelmeztetések Szembe ne kerüljön! Ha szembe jut, bő vízzel azonnal le kell mosni. Külsőleges felhasználásra!

10. Lejárati idő: Felhasználható eredeti csomagolásban tárolva a gyártástól számított 5 évig. A közvetlen csomagolás első felbontása után felhasználható: 12 hónapig. Lejárati idő: Lásd a csomagoláson.

11. Tárolási előírások Szobahőmérsékleten, 25°C alatt tárolandó. Fagyástól óvni kell.

12. Csomagolás (tartály vagy csomagolás jellege, kiszerelési egységek) 250 ml-es műanyag (PE) flakon 1 l-es műanyag (PE) flakon 5 l-es műanyag (PE) flakon 20 l-es műanyag (PE) flakon

13. „Gyermekek elől elzárva tartandó!”

14. „ Kizárólag állategészségügyi, vagy állatápolási célra!”

15. A fel nem használt anyag és a hulladék kezelésének módja A fel nem használt terméket, valamint a keletkező hulladékokat a helyi követelményeknek megfelelően kell megsemmisíteni.

16. A gyártó és a forgalmazó neve és címe Gyártja: Laboratoire Biogance, ZI Anjou Atlantique, F-49123 Champtoce Sur Loire - Franciaország Magyarországon forgalmazza: Primavet Kft., 7100 Szekszárd, Rákóczi u. 142-146.

17. A termék nyilvántartási száma 141/1/2011 MgSzH ÁTI (250 ml) 141/2/2011 MgSzH ÁTI (1 l) 141/3/2011 MgSzH ÁTI (5 l) 141/4/2011 MgSzH ÁTI (20 l)

Szállítás

Barion
PayPal

MPL házhozszállítás ELŐRE FIZETVE (NEM UTÁNVÉTTEL)


Szállítási díj: 2 500 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

PACKETA átvevőhelyre ELŐRE FIZETVE


Szállítási díj: 990 Ft
Barion
PayPal
PostaPont

MPL Postán maradó csomag ELŐRE FIZETVE


Szállítási díj: 2 100 Ft
Barion
PayPal
Csomagküldő csomagpont

PACKETA csomagpont utánvéttel


Szállítási díj: 1 300 Ft

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek